A farm, ahol élek

2009.04.10. 18:06

 

Gondolom sokan hallottatok már a Google legújabb játékszeráről, a street view opcióról a google mapsen belül. Ennek az új modulnak a segítségével, nem csak szatelites felsőnézeti képet kaphatunk Madonna villajáról, hanem 360 fokos panoráma képet a világ nagyvárosainak szinte összes utcájáról.

 

Itt Angliában elég nagy felháborodást okozott, ugyanis sikerült lencsevégre kapni olyan jeleneteket is ami egy két ember számára sértő néhol elég kínos. Mint például szegény póruljárt menedzser barátunk, aki a credit crunch hatalmas nyomását alkohollal próbálta enyhíteni.

Photobucket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vagy Itt ez a két biciklis aki a világ szeme láttára zúzza szét a fejét.

Photobucket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sikerült megtalálnom szerény kis lakomat is. Gondoltam megmutatom ezt is.

Photobucket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerintem hatalmas ötlet volt a googletől, és mivel beteg vagyok és az idő is szar(nem meglepő), nem kell ki tennem a lábam a házból, hogy körbenézzek Londonban. Jó túrázgatást.

 

 

 

http://index.hu/tech/embervadaszat/2009/04/10/nagy_siker_volt_az_elso_embervadaszat_2.0/

erre ma lettem figyelmes az indexen, a google latitude helyzetbemérő és a régi scotland yard társasjáték keveréke. a következőre remélem mindenki nevezni fog.l.

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomo.blog.hu/api/trackback/id/tr851058214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása