köszönet

2010.02.08. 22:55

Most, hogy kezdek magamhoz térni ez után a fergeteges hét után és minden visszazökkent a megszokott dögunalmas kerékvágásba, úgy érzem muszáj hagynom, hogy szívem legmélyebb érzései a felszínre törhessenek és végre kimondhassam: szeretlek Marci :-)

Na, de komolyra fordítva a szót, azt hiszem mind köszönettel tartozunk neked, hogy a kis csapatunk szervezését kézbe vetted és emiatt nem keveset szoptál. Azt hiszem az utsó esti bulira pedig abszolút megérte 4 napot várni. Ha másért nem, akkor Levi másnapi alakítása miatt biztosan emlékezetes marad.

Szóval köszönjük és CSUMMÁRREEE!!

p.s.:De azért nagy fasz vagy, amiért éjjel nem álltunk meg a busszal :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomo.blog.hu/api/trackback/id/tr861740856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marTone · http://web.me.com/martone 2010.02.09. 11:11:51

Na de komolyan:
Nagyon örülök, hogy megint együtt mentünk, remélem minden fütyiség ellenére azért jól éreztétek magatokat és lesz legközelebb is vmi.
Az utolsó buli nagyon állat volt. Amit meg Levi alakított az valóban felejthetetlen:D
Kauciót visszaszerzem és passzolom mindenkinek. Előzetes infóm annyi, hogy pár helyen kisebb összegeket levontak, de ilyen 6€-kra gondoljatok és nem is tuti, hogy tőlünk, ráadásul szobánként, so ez megint csak f"+szverés. Jövő hétre meglesz a zseton.
Viszont a Máté féle moneyt össze kéne dobni valamilyen formában...
süti beállítások módosítása