Szépjónapot!

Tisztában vagyok vele, hogy ez az esemény korántsem érint annyi embert, mint a Sound, amit nagyon adunk, de azért, aki immáron már legalább négyszer-ötször kint volt, nehéz szívvel hagyná ki a következőt.

Főleg így. Megérkezett tehát az első sztáreresztés, amiben mindenki kedvére csemegézhet. Vannak benne nagyon aktuálisak, és jónéhány, ami inkább nosztalgikusan még a ti e5vösös éveitekre nyúlik vissza. :)

Íme: újra örülhetünk a THE PRODIGYnek, aminek 2 évvel ezelőtti tanulságán okulva már nem a 140. sorban fogunk állni, hanem az elsőben, így valóban élvezhetővé válik a hangerő és vele együtt a hangulat. Kap egy 2. esélyt a kedves FATBOY SLIM, aki Soundon nem hozta a formáját, talán majd most.

A PLACEBO új albumát mi hallhatjuk elsőként élőben, ami ígéretesen hangzik a 3-4 évvel ezelőtti alakításuk után. A britek sem maradhatnak ki a sorból, így nem csoda, hogy végre eljön valamikori kedvencünk a BLOC PARTY és mellette a KLAXONS.

Már-már mindennapi vendégnek számít PENDULUM, aki reméljük nem live-settel jön, ha tényleg jön. Ami pedig a lehető legmókásabb és akiknek óriási sikert aratott az akkori feloszlásuk előtti szigetes búcsúkoncertjük, a SKA-P!

Nem lesz hiány BUENA VISTAban sem, és biztos szívesen rángatjuk majd a korlátot a partyarénában ARMIN VAN BUUREN kedvéért!

Egyelőre ennyi, kedvcsinálónak nem rossz. Mozgalmas nyár elé nézünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomo.blog.hu/api/trackback/id/tr331025376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[technoviking] 2009.03.26. 14:16:03

Ez szerintem úgy is hasonlóképp fog eldőlni, mint tavaly.
1.paraméter: bp-en vagyunk e épp
2.paraméter: mennyivel tudunk kevesebbet fizetni a belépöért
3.paraméter: ki lesz az elsö aki bejelenti hogy van ingyenjegye és lelkiismeret furdalást ébrszt mindenki másban, hogy akkor nehogy már ö kimaradjon a jobol, inkább talál valami szerencsétlen vaterást akin spúrol ötezret,ami ugyan egy ideig kellemesen melengeti az ő jóérzetét, végre olcsón megúsztam, de nem számol azzal a ténnyel, hogy 80ezer szépmagyar cimeres forintjába fog kerülni a sziget. dehát ha már itthon vagyok, akkor nehogy itthon üljek, inkább kimegyek a nagyi pénzéböl. viszek majd magammal céklás ivólevet is, azzal is szükithetem a büdzsét, napi 226 forinttal.ugyanis ez az az összeg amennyit a céklás ivólé fogyasztásával meg lehet spórolni (lásd: www.ceklasivovalvalosporolasilehetosegek.com)

szerintem 48 órával sziget elött visszatérünk erre

audrey-anne 2009.03.26. 15:17:23

valószinü, hogy igy lesz. a végén ugyis mindenki ott köt ki. mindenesetre én mindig szigeten költök a legkevesebbet.

just jack 2009.03.26. 15:51:10

szerintem ez a program szar. gagyi. és most nem viccelek! a zenekarok 90%-nak már rég nincs semmi aktualitása. tényleg kezd olyan lenni az egész sziget, mint egy 1hetes, hatalmas retródiszkó... nem értem miért nem rövidítik le az egész fesztivált mondjuk 3 naposra (szerintem a 7 nap amúgy is elviselhetetlenül hosszú, ezért szokott mindenki sziget után egy hétig taknyot hányni) és adják a jegyet ugyanennyiért, viszont hívjanak igazi neveket, akik most nagyok a világban és nem 8 éve voltak azok. na.
de szerintetek nem így van?

just jack 2009.03.26. 16:12:11

jaaa... és nézzétek meg ezt a videót puch lacival:)
index.hu/video/2009/03/26/hallo_itt_puch_laci_/

[technoviking] 2009.03.26. 16:48:19

@just jack:

igenigen

viszont figyelmedbe ajánlom, hogy a szigetes program mindig szar, ettől függetlneül mindig kint vagyunk. továbbá egy kicsit kamu is

ám azt nem értem, hogy a sziget mégiscsak europa egyik legnagyobb fesztiválja, de a program messze nem éri el más, kisebb europai feszitválok programját(és itt akár már a balatonsoundot is megemlithetjük, ami szerintem már a magyarok között kezd populárisabb lenni mint a sziget)...na azért ez nem teljesen reprezentativ, lehet hogy volt néhány megaemo aktivista csoport, akik éjt nappallá téve kattintgattak a kivánsággépben bloc-partyékra.

..na visszakanyarodva a témához, amit nem értek az az hogy ugyan minden évben mondják, hogy a sziget milyen veszteséges, illetve két éve mondták elöször hogy nem veszteséges, hanem nullszaldos, akkor a müller péter hogy a vörhenybe adta el az üzletrészét(45%) 1,8milliárd forintért. ??? ;o

lehetséges-e talán ámbár hogy valojában nem is veszteséges-e

levencse 2009.03.26. 16:54:56

hát nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem eddig sose az éppen friss vagy nem friss előadókat felvonultató lineup miatt voltunk kint..a sör akkor is sör, ha éppen csonka pici nyomja a táncdalfeszt sátorban és akkoris ha a beachboys. csak drága, úgyhogy javaslom egy ellenfesztivál létrehozását. nálam akalin? viszünk agregátort, meghirdetjük egykét helyen (facekontrol lesz persze), van egy pöpec kis erdős rész illetve szabadstand is. egy naplementés martone stég szettet azért elhallgatnék a matracon fekve egy cigivel.

[technoviking] 2009.03.26. 17:11:23

áthelyezzük ráckevét akalira?

levencse 2009.03.26. 17:45:16

nem, az lesz a hivatalos after. im serious.

levencse 2009.03.26. 17:46:57

a dugónyomó után méltán merül fel a kérdés: MI AZ A LIVE-SET??

vasdani 2009.03.26. 20:16:15

a live-set az amikor nem a lemezt pörgetik hanem a frontembert dugják a cd lejátszóba

audrey-anne 2009.03.26. 20:19:04

Ellenfesztivál az nagyon jó ötlet. Sly Berlin miatt lemaradtál róla, hogy a sziget tavaly óta már csak 5 napos, ettől függetlenül a felhozatal nem lett aktuálisabb. Tényleg vicces, hogy amik lesznek annak már a 2/3-án voltunk:)

gyopipötyipittyompetipéter 2009.03.26. 20:33:29

Az a vicces, hogy a 2/3án a szigeten voltunk. Egyébként egyetértek Levencsével abban, hogy ettől még valószínűleg a legtöbb elég jó buli lesz és nem az aktualitástól függ, hogy hogyan érezzük a magunkat. De az tényleg érthetetlen, miért emelnek évente 5000-t az áron és vesznek el ezzel együtt 1 napot, ha nem tudnak új fellépőket felvonultatni.
Éljen Akali, meg a SÖR!!!:) No, meg a pinák...(csak, hogy egy igazi BMEshez méltó legyek:)

levencse 2009.03.26. 21:30:06

akkor várom az időpontjavaslatokat. mert azért szigetre rászervezni mégse merek, hátha..kinek mikor jó? mindenkinek ott kell lenni

[technoviking] 2009.03.26. 23:17:35

akkor legyen augusztus 12-17 !

levencse 2009.05.19. 00:06:48

beszéltünk subotage-ékkal, amikor épp nem szigeten vannak játszani, szívesen leugranának hozzánk. keressünk meg másokat is ilyesmivel??? el kellene kezdeni picit szervezkedni, legalább annyira hogy tutira senkinek még csak eszébe se jusson más programot kitalálni ekkorra. egyébként akkor hogy legyen?? illegálsátrazás a fenti erdős részen?? sütésfőzésfürdési és tévéplaystationözési lehetőségek a házban, aki nagyon részeg azt bedugjuk egy ágyba (amiből 3x2 +1 van). illetve a házba való belépés csak a kokomo crew kiváltsága természetesen, mindenki megoldja magának a többit. jólenne ha lennének emberek (haverok haverjainak haverjainak haverjai) ígyhát nem ártana meghirdetni minimális formában (kiragasztani egy papírt a zánkai és a füredi cba ajtajára). dehogyha zenélést akarunk akkor azt meg kell oldani, hangcuccot és zenészt kell szerezni. MARCI!! UGYEJÖSSZ?? coxyt is hozd. leszervezhetnéd nekünk a hypnosisosokat meg a cinetripeseket is. HM??? szóval ha így akarjuk akkor beszélnünk kell a lenti önkormányzattal vagy miaretekkel, meg esetleg a stranddal, hogy ott lehessen a zenebona. a másik lehetőség valami közeli erdőmező rét és egy agregátor. melyik legyen???

Medve Úr 2009.05.21. 18:11:28

khmmm... aggregátor drága téma, de egyik ismerősömnek volt, megkérdezem azért hátha tudnák nélkülözni...
meg van pár zenész ismerősöm dongóból, az egyik ilyen pszihedelikus-goás dnbt irogat, neki is van jópár ismerőse (palotai meg bladerunnazos arcok is, bár ők csak nem jönnének le, meg mondjuk őket illusok is hivhatnák) de a srác pl. iszonyat kemény és kifejezetten intelligens, hallgatható táncolható zenéket irogat...
van még egy srác aki pár haverjával szokott djzni...
Szóval akkor a kérdésem h minden zenészt, producert, djt megkérdezzek h van e kedve hozzá? Miután még semmi sincs lefixálva, egyenlőre ugye csak a hajlandóságuk derülne ki...
Amúgy szerintem ha a parton megoldahtó, ott csak jobb lenne az egész, lévén van ott minden mi kell (víz, sör, lángos, csocsó, 160 - bicepszes szkanderes köcsög, ugye...) csak sztem azt el kéne kezdeni kérdezgetni... Csak akkor a sátrazást nem tudom hol lehetne megoldani, erdőben akkor is? mert az viszont annyira nem jó ha messze van a szállás a helytől, ugye...
süti beállítások módosítása