vijjenai bijjennálé

2009.02.26. 21:00

Hát ez is bekövetkezni látszik. Még most is nehezemre esik elhinni: Eljött az idő. A szívem a torkomban dobog. Vajon készen állok már? Eleget készültem? Most már mindegy... Eldöntöttem! Belevágok. Írok egy posztot.

Voltunk Bécsben. A Petivel, a Gáspinál. Jó volt. Najó ez így nem teljesen igaz. Mert, hogy etalon volt. Csütörtök mentünk, Peti pénteken csatlakozott és ezzel beteljesedett a pure kokomo hétvége résztvevőinek köre. A napokat olymódon töltöttük el, hogy a világon semmin nem feszültünk, minden csak úgy jött vagy éppenséggel nem jött, és ez így volt kerek. Az este, amikor a csaj ledobta a ruháit, miközben farkasszemet nézett velünk a Duna túlpartjáról sokáig beleégett a memóriánkba, az fix. Mint ahogy a 90 éves nyanya is, aki valószínűleg még ma is keményebben nyomja a pszichadelikát, mint mi valaha is fogjuk. És hát a szombat este... Arról inkább nem is írnék semmit, mert ott egyszerűen akkora dzsiszájkodás folyt, hogy szétesett a ház. Egyszóval iszonyat menő volt ez a hétvége. Bigup for G. mégegyszer! Csináltam néhány képet is, amihez itt van link. Lessétek meg:

http://picasaweb.google.hu/david.mariassy/Vienna200902#

Csókolom

PS: nem is para blogolni, próbáljátok ki ti is!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomo.blog.hu/api/trackback/id/tr79968458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[technoviking] 2009.02.27. 12:05:53

Nem emlékszem mi volt szombat este :)

A képek között az elsö, igen gusztusos maszlaghoz füznék egy kommentet. Nos igy néz ki amikor forraltbort fözöl, nem iszod meg mert szar az ize, de megmagyarázhatatlan módon az egészet lábasostul berakod a konyhaszekrénybe...(???)...majd egy honappal késöbb egy kedves barátod rátalál és közli, hogy: gáspi bazeg ebbe van valami...valami paradicsom...pföjj

A 90éves nyannyerröl meg annyit, hogy egy bizonyos maria lassning, aki festö és a képeiböl itélve, valóban nem kispályás. Kicsit érezni, ahogy 85 és 90 éves kora között lassan abbahagyja a füvezést és elkezd lsd-zni. Ami késik nem múlik, csak békesség legyen meg szeretet. Ez legyen veletek gyerekek.

hááhh irtam egy verset

audrey-anne 2009.03.01. 16:12:09

na én is irok, csak hogy történjen valami... megnéztem a fotókat, elég mókásak, azért nálatok is "a csíkszem beállt, mint állapot" párszor:)
jók lehettek a kiállitások, ha lesznek még mikor kimegyek, majd megnézem én is MQ-ban. csak az még odébb van... :(
süti beállítások módosítása