balatoni sátorozós

2009.06.19. 09:55

hello.

a balaton sounddal kapcsolatban kérdezném, hogy ugye mindenki vett a hetijegye mellé kemping-jegyet is? lehet, hogy csak én voltam olyan naiv (habár nem úgy tünik a megkérdezettek alapján), hogy azt hittem, csak annak kell venni aki pl visz sátort is... de elvileg másszinü karszalagot kapunk, és a sima hetijeggyel most be sem lehet menni a kemping részlegbe. ez azért is lenne fontos, mert limitált a számuk, továbbá utolsó információim szerint a macinál sem lehet majd közben nyaralni-lakni, úgyhogy nehogy lemaradjatok! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomo.blog.hu/api/trackback/id/tr771194930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marTone · http://web.me.com/martone 2009.06.19. 11:20:38

namivan?
olyan is van, h sátorjegy? v mi?:D
nem nem vettem, de ennyi pénzért igazán beengedhetnének egy qva sátrat is:)
volt boltban kell ezt is venni? hallottam h lesz idén ilyesmi, de azt hittem h a helyszínem kell intézni, bár most belegondolva az igen körülményes lenne...

audrey-anne 2009.06.19. 11:50:00

na éppen ezért irtam :) szóval igen, van ilyen hogy kemping jegy, és 1000 pénzt kérnek érte még. anélkül a kemping területére sem mehetsz be. én voltboltban vettem, de sztem lehet máshol is még, pl nyugatinál abban a bódéban minden van.
süti beállítások módosítása