Na gyerekek valaki nagyon gyorsa találja ki,hogy hol nézzük azt a meccset, mert különben baj lesz. És ezt mindenki vegye fenyegetésnek, ok?

Amúgy Dani vmi olyasit magyarázott ,hogy ez egy nagyon fontos mecss, ettől függ az, hogy kijuthatunk e a mittoménhova,                                                                         so jó magyar állampolgárként és elhivatott drukkerként, szerintem kötelező jellegel meg kell jelennünk vmilyen kocsmaféleségben pontban fél8kor (fogalmam sincs h mikor kezdődik a meccs)!!!!!

várom az ötleteket

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomo.blog.hu/api/trackback/id/tr981030664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vasdani 2009.03.28. 12:07:47

nem csak ettől függ, viszont ha itt kikapunk akkor nem sok esély marad viszont ha nyerünk ma meg szerdán málta ellen akkor talán.

vasdani 2009.03.28. 13:29:36

tudom, azért nem is mondom, meg minek is mondanám h nézzé bárki is. engem érdekel úh megnézem utána bemegyek majd, gáspi te jössz este vagy osztrákiában vagy?
süti beállítások módosítása