játék rovat

2009.03.15. 18:52

Addig is egy kis játék.

A képen látható matrica a bécsi metróban van két kocsi csatlakozásánál felragasztva (kb mindenhol).

Jelentését homály fedi... Kérem a javaslatokat!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomo.blog.hu/api/trackback/id/tr721004045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

just jack 2009.03.15. 22:09:45

nos mösziök és mádámok, íme az enyém: a talpaspohárra tenyerelő ohne-könyök legokéz és az abból, egy kissé talán természetellenes módon, kikandikáló fényfolyosó megörökítése ez. a kép egysíkúságát megtörendő a neves művész egy ponton szakít a térnélküliség ábrázolásmódjának fásultságával és az alkotást a perspektívikusság izgalmas új dimenzióval gazdagítja (ld. a legokézből 45 fokban kiálló bot). a képen tapaztalható végtelenbe hatoló, szédítő mélységeket a művész egy nyitott, magából fényt árasztó kapuval igyekszik lezárni. egy kapuval, amely í kép minden csodálójában óhatatlanul felveti a kérdést: megéri?

mit nyertem?:)

gyopipötyipittyompetipéter 2009.03.15. 23:15:55

Kedves Versenyző!
A feladványunkra adott kimerítő válaszát a bíráló bizottság szakmailag és terjedelmét tekintve egyaránt megfelelőnek találta, így a többi helyes választ adóval együtt részt vehet egy sorsoláson, melynek fődíja Csokis Tibi legújabb albuma, ezenkívül két jegy Csokis Tibi és Postás Józsi közös fellépésére a Jászkarajenői Művelődési Házban.
A sorsolás eredményéről a továbbiakban értesítjük, addig is kívánjuk, hogy:
líííígy nagyon boldog!!...

[technoviking] 2009.03.17. 10:48:09

na engedjük el mostmá csokistibit, inkább a feladatra koncentráljunk
köszike

Dr. Vas Dániel há-há! 2009.03.17. 21:13:12

Kedves Adminok! -vagymiafasz-
Ha minden igaz sikerült regisztrálnom azzal a linkkel amit küldtetek, így már én is kiérdemeltem a jó tanuló jó sportoló címet.
Amúgy a képen az van, hogy a kocsik közötti ajtót amit hidraulika (Peti?) működtet csak a megfelelő dugóhúzóhoz hasonló(dugónyomó) kulccsal lehet kinyitni.
Próbáltátok már fejjel lefelé nézni? lehet h szarul rakták fel. A "B" verzióm az , hogy a metró működését mutatja, ahogy Bécsben van: az a téglalap a metró, távolról hátulról felette az alagút és nem gurul a kerekein hanem egy karra van felfüggesztve ami csúszik egy sínen.
nacsá

[technoviking] 2009.03.17. 21:30:27

hehehehehe :D nemrossznemrossz
süti beállítások módosítása